20 de juliol del 2015

Obre portes un nou karting per a xiquets i adults a Roquetes

 

ROQUETES (Baix Ebre).- Karting Terres de l’Ebre és el nom de la nova iniciativa d'oci i esportiva que s’ha posat en marxa a Roquetes, a la carretera del Mas de Barberans. El karting disposa de karts de lloguer per a xiquets, adults i també biplaça on hi poder pujar pares i fills o bé parelles. El seu propietari, Miquel Borràs, ha explicat que el seu objectiu ha estat obrir un karting on es pugui gaudir de la velocitat i també poder divertir-se en família. El karting Terres de l’Ebre disposa de karts infantils de 120 centímetres cúbics (cc) per 10 euros 10 minuts, karts juvenils de 200 cc per 13 euros 10 minuts, karts adults per 15 euros 10 minuts, i karts biplaça per 18 euros 10 minuts. A més, s’ofereixen packs familiars.

El karting també disposa d’un bar amb terrassa i mirador per poder seguir l’activitat del circuit, un futbolí i un castell inflable per als més petits. Els karts també van equipats amb un control de potència amb comandament a distància per regular-la, especialment en el cas dels petits, per tal que puguin rodar de forma més segura i agafar confiança. Borràs també ha explicat que estan oberts a organitzar tots tipus de celebracions ja siguin curses, aniversaris, comiats de solter o trofeus, i es pot sol·licitar servei de càtering. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta