28 de juliol del 2015

Salvadó, Gamundi i Moliné, els candidats d'ERC de l'Ebre a la llista de Junts pel Sí


TORTOSA (Baix Ebre).- El secretari general adjunt d’ERC, el rapitenc Lluís Salvadó; l’exregidora tortosina Alícia Gamundi i el nou alcalde de Móra la Nova, Francesc Xavier Moliné, són els ebrencs d’Esquerra que el consell nacional del partit ha escollit per integrar-se a la candidatura de Junts pel Sí, al costat del també ebrenc Germà Bel. De moment, falta per saber qui serà el número dos de la llista, i quin candidat proposa Convergència per al número tres de Junts pel Sí, tot i que diverses fonts apunten que aquesta posició estaria reservada per a l’alcalde de Valls i fins ara diputat al Parlament, Albert Batet.

El número 4 de la llista per Tarragona i l’Ebre estaria ocupat per Ferran Civit, nou president regional d’ERC al Camp de Tarragona. El també republicà Lluís Salvadó seria el número 6 de la candidatura, on també hi haurà els ebrencs Gamundi i Moliné.

Si això és així, l’única candidata ebrenca d’ERC que quedaria fora de la candidatura seria Neus Sanromà, regidora d’Arnes, que els republicans havien designat com a representant de la Terra Alta. Així es va decidir en les reunions de les quatre federacions comarcals d’ERC que van celebrar-se els passats 3 i 4 de juliol. En els congressos comarcals també es va decidir que l’alcalde de Roquetes, Francesc Gas; l’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, i el nou alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, seran els nous consellers nacionals del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta