2 de juliol del 2015

Sindicats i partits d'esquerres convoquen aquest dijous a Tortosa una concentració de solidaritat amb Grècia


TORTOSA (Baix Ebre).- Iniciativa, la CUP, ERC, el PSC, Movem Tortosa, Equo, Podem Tortosa, USOC, UGT i Comissions Obreres s'han adherit a la convocatòria de la manifestació que es farà aquest dijous al vespre a Tortosa, en suport a Grècia. Serà a la plaça Alfons XII, a partir de les vuit del vespre, amb la consigna #JovaigambGrècia, "davant el xantatge inexcusable que ha llastrat les negociacions entre els creditors i Grècia fins al punt de trencar-les". Segons els convocats, "la Unió Europea no es pot confondre amb un mecanisme de consolidació fiscal, sinó que és un projecte social, econòmic i polític que té al seu fonament uns valors i un compromís clars". En un comunicat, també diuen que la falta d'iniciativa per part de la Comissió Europea, que sembla haver cedit el lideratge en les negociacions al Fons Monetari Internacional (FMI), "posa en qüestió el govern de la Unió Europea en un moment que pot esdevenir clau per al seu futur immediat.

Els convocants fan una criada a l'adhesió de qualsevol organització cívica, política, social o econòmica a la concentració de Tortosa. "Davant la precarietat i la creixent marginació que pateix una gran part de la ciutadania grega, el que Europa ha de demostrar és preocupació, empatia i solidaritat. Davant el fracàs estrepitós dels programes d'austeritat, és hora de canviar el rumb i de donar una oportunitat al nou govern grec escollit el passat 25 de gener: així ho van decidir democràticament els ciutadans grecs i així s'ha de respectar", afirmen abans de concloure que "en suport de Grècia" es convoca la ciutadania a mostrar la seua solidaritat amb el poble grec en aquests moments "crítics".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta