9 de juliol del 2015

Tortosa estrena aquest juliol la ruta turística dedicada a Hemingway i una nova proposta sobre la Guerra Civil


TORTOSA ( Baix Ebre ). - El pas de l'insigne escriptor i Premi Nobel nord-americà Ernest Hemignway per la ciutat de Tortosa, l'any 1938, durant la Guerra Civil, és l'eix central d'una nova ruta temàtica orientada als turistes que l’empresa de guiatges Terra Enllà estrenarà el proper 24 de juliol aprofitant l'afluència de visitants durant la Festa de Renaixement. Després de la recuperació i obertura del refugi antiaeri número 4 la passada Setmana Santa i la conversió del carrer on s'ubica l'espai amb el nom de Hemingway, la ruta turística pretén posar en valor la vinculació de la ciutat amb aquest escriptor conegut arreu del món i el més popular entre les desenes de periodistes estrangers que van cobrir la Guerra Civil.

El periodista i guia de Terra Enllà, Andreu Caralt, ha detallat que es tracta d'un recorregut a peu amb inici al refugi antiaeri i final a l'antic pont del ferrocarril sobre l'Ebre, passant per diversos punts de l'Eixample i del centre històric. També es traslladarà els visitants a la Tortosa de finals dels anys 30 del segle XX per mostrar el batec social, polític i comercial que hi havia a l'època.

Una segona nova ruta al voltant de la Tortosa de la Guerra Civil organitzada per la mateixa empresa s’oferirà aquest juliol. Es tracta del primer tour fotogràfic o photowalk centrat en les petjades d’aquells anys a la ciutat. Terra Enllà proposa un recorregut guiat per diversos espais emblemàtics en companyia del fotògraf professional José Carlos León. Ell serà la persona encarregada de mostrar els secrets per millorar la tècnica fotogràfica i incorporar valors com l’emoció i l’atmosfera a les imatges.

D’altra banda, Terra Enllà i Pili Cugat, autora del producte turístic “La Jueva de Tortosa”, han posat en marxa un acord comercial per incentivar les visites mútuament. Apostant per oferir un producte turístic i de qualitat, els turistes que realitzin la ruta de la “Jueva de Tortosa” o la ruta pel refugi antiaeri núm.4 rebran un descompte per assistir a l’altra ruta. / Via Canal 21 Ebre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta