26 d’agost del 2015

Onze autocars sortiran des de Tortosa per omplir la Via Lliure de la Meridiana de l'Onze de Setembre




TORTOSA (Baix Ebre).- La participació de la gent de Tortosa en l’acte de la Diada de l’11-S a la Meridiana de Barcelona serà elevada. Així ho creu el coordinador de Tortosa per la Independència, Joaquim Vallés, qui ha detallat que ja s’han reservat fins a 11 autobusos que sortiran des de la ciutat a les 10 hores per participar en l’acte de l’Onze de Setembre anomenat la Via Lliure, i que servirà per donar el tret de sortida a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre. Vallés ha afirmat que els tiquets s’estan venen de manera fluïda i s’ha mostrat convençut que la gent de Tortosa respondrà a la crida de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, amb escreix.

Vallés també confia que la participació serà superior a la registrada l’any passat per a la realització de la V humana, també a Barcelona. En qualsevol cas, Vallés ha fet una crida a la mobilització per inscriure’s i per participar en l’acte de l’Onze de Setembre a la Meridiana, tot destacant que s’està al davant d’un moment històric per al país. La gent de les Terres de l’Ebre ocuparà els trams 15, 16, 17 i 18.

Mentre arriba el dia. Tortosa per la Independència, juntament amb les assembles territorials de l’ANC de Roquetes i Jesús, ha organitzat un concert solidari que s’emmarca amb un dels 10 eixos programàtics que s'estan treballant aquest estiu per part de l'ANC, concretament, la Solidaritat. El concert tindrà lloc el proper diumenge 30 d’agost a les 22 hores a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa. Tots els fons que es recaptin es destinaran a l’entitat Nepal Akí. Durant el concert actuaran 10 artistes del territori i també es projectaran diversos vídeos amb ciutadans que expressen el seu desig d’aconseguir la independència de Catalunya. L’acte també comptarà amb la participació del president de l’ANC, Jordi Sánchez. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta