7 d’agost del 2015

Així és el Triiki, el nou tricicle inventat a Gandesa per gaudir en família a la Via Verda



EL PINELL DE BRAI (Terra Alta).- Amb una certa expectació, aquest divendres l’empresa Grisverd de Gandesa ha presentat el nou prototip de tricicle Triiki, a l’estació del Pinell de Brai. Triiki és un tricicle per gaudir en família per la Via Verda, així com també per espais rurals i turístics. L’objectiu és fomentar l’esport en família a través d’un mitjà de transport 100% sostenible. Asun Colom, responsable d’administració i màrqueting de Grisverd, ha explicat que Triiki està pensat perquè usuaris de totes les edats puguin gaudir d’aquest mitjà de transport, però també es vol integrar a altres perfils com persones invidents o gent gran, ja que el vehicle està pensat per ser conduït per la persona asseguda davant, i l’acompanyant contribueix a la tracció de Triiki pedalant i canviant de marxa.

Triiki consta de tres rodes, dos davanteres i una posterior, amb capacitat per a dos persones adultes i la possibilitat d’acoblament de dos seients addicionals per a infants. Triiki només està prototipat, però ja ha estat seleccionat als Premis d’Ecodisseny de l’Agència de Residus de Catalunya. Per obtenir funcionament per la fabricació de les primeres unitats, s’ha presentat la campanya de micromecenatge internacional. A banda del finançament, el crowdfunding també té per objectiu, segons Colom, promocionar el producte a través de les xarxes socials. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta