6 d’agost del 2015

Alejandro Fernández (PP) defensa el pressupost de l'Estat al Camp i l'Ebre



TARRAGONA.- El PP de Tarragona es mostra satisfet amb el pressupost que el govern de l’Estat ha previst per al 2016 per al Camp i l’Ebre. El president del PP de Tarragona i diputat al Congrés, Alejandro Fernández, defensa que el govern espanyol tancarà el mandat havent complert els compromisos electorals d'enllestir la T-11 entre Tarragona i Reus i de reprendre l'autovia A-27, a més del Corredor Mediterrani. Fernández també ha volgut destacar els 5 milions d’euros per renovar el ferm de la carretera N-3420 entre Móra d’Ebre i Marçà, així com els 55 milions per a les obres de descontaminació del pantà de Flix. A més, ha comparat la inversió de l’Estat amb la que està fent la Generalitat al Camp i l’Ebre, per defensar l’acció de govern del PP.

Sobre la polèmica per la falta de compromís de l’Estat amb els Jocs Mediterranis de Tarragona, Fernández ha recordat que el compromís adquirit per l'Estat se cenyeix als beneficis fiscals pels patrocinadors privats, pels quals aporta "entre 22 i 27 milions d’euros que deixarà d'ingressar". Segons el PP, l'organització ha recaptat "11 dels 30 milions previstos" amb patrocinis i ara pretén que l'Estat costegi la piscina. Fernández ha dit que intentaran aconseguir una partida en el període d'esmenes.

"Amb aquest pressupost deixem les infraestructures millor del què les vam trobar al 2011”. Fernández ha recordat que “en la campanya de 2011 ens vam comprometre a la recuperació de dues obres aturades: la T-11 i l’A-27. “I hem complert. La T-11 es va solucionar en el primer any de mandat, mentre que l’A-27 està a un 75%. El primer tram acabat i inaugurat. El segon i el tercer amb partides de set i tres milions d’euros respectivament s’acabaran el 2016. I el darrer tram, ja compta amb partida pressupostària”, ha remarcat el diputat popular. Fernández lejandro ha assenyalat que “el fet de posar el fil a l’agulla d’aquests dos projectes ha permès començar a treballar en altres infraestructures com la Variant de l’A-7 entre la Mora i la Pobla, amb 500.000 euros, i la N-420, amb una partida de cinc milions d’euros al tram de Marçà”.

“Els Pressupostos Generals de l’Estat també posen emfàsi en el Corredor del Mediterrani, que compta amb una partida de 187 milions d’euros, que permetran acabar aquesta infraestrucura al seu pas per Tarragona”, ha destacat. El diputat tarragoní ha comentat que “altres dos partides destacades són la descontaminació del pantà de Flix, que rep 55 milions d’euros, i el Port de Tarragona, una infraestructura de l’Estat, en la que el govern d’Espanya augmenta la seva aportació, arribant fins als 35 milions d’euros.

Fernández ha assenyalat que “un altre compromís que compleix el PP és el de la reforma de l’accessibilitat de l’estació de Tarragona, que compta amb 500.000 euros per la redacció del projecte de remodelació, pressupostat en uns sis milions d’euros també compromesos. El Diputat popular ha finalitzat assegurant que “els 357 milions que destinen els pressupostos en inversió a la província són exemple del compromís del govern d’Espanya amb Tarragona”. / Via ACN / Imatge PP Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta