3 d’agost del 2015

Alfara de Carles inaugura AiguaNatura dels Ports, un espai de lleure, educació ambiental i recerca



ALFARA DE CARLES (Baix Ebre).- El conseller d'Agricultura, Jordi Ciuraneta, ha inaugurat aquest dissabte les noves instal·lacions d'AiguaNatura dels Ports, a Alfara de Carles, al Baix Ebre. Es tracta d'un projecte que ha reconvertit una antiga piscifactoria de producció de truita, situada al Parc Natural dels Ports, en un espai de lleure, educació ambiental i recerca dins del món de l'aqüicultura i l'aigua. L'objectiu és oferir un espai d'esbarjo, un centre educatiu sobre la sostenibilitat i un punt de recerca i investigació sobre la repoblació dels rius amb truita autòctona. Ciuraneta ha remarcat que els municipis potenciïn els seus actius per generar oportunitats de negoci que reequilibren el territori.

 Ciuraneta ha apuntat que AiguaNatura dels Ports és el model d'emprenedoria que el des del departament que encapçala es vol impulsar. "Els catalans som gent amb un gran sentit comú i pragmàtics, que no apostem per projectes si sabem que no ens duran a un lloc millor", ha assegurat. "Ara toca creure en nosaltres mateixos i caminar per tenir un futur on tinguem la capacitat d'apostar i invertir, sense limitacions, pels nostres actius i les nostres fortaleses", ha afegit el conseller. També ha destacat la importància que el país tingui un territori equilibrat, amb igualtat d'oportunitats i qualitat de vida./ Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta