25 d’agost del 2015

Andreu Carranza, Josep Bayerri o Montse Castellà, microlíders ebrencs per la independència



TORTOSA (Baix Ebre).- Òmnium Cultural Terres de l’Ebre i l’Assemblea Nacional Catalana han posat en marxa al territori la campanya microlíders que s’emmarca dins la plataforma de campanya Ara és l’Hora. Així, persones conegudes de les Terres de l’Ebre que aposten per la independència de Catalunya han ofert la seva imatge per animar a la ciutadania a omplir la Meridiana de Barcelona el proper 11 de setembre i aconseguir una majoria pel Sí en les eleccions del dia 27. Cadascun d’aquestes microlíders expliquen, en uns cartells que es penjaran per tot el territori, quin és el seu somni de cara al futur.

Una de les persones que hi ha participat és la cantautora i portaveu de la Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre, Montse Castellà, qui ha defensat la necessitat d’estar “tots units” i fer un pas més per omplir la Meridiana. L’historiador terraltí, Anton Monner, ha explicat que aposta per una Catalunya independent perquè vol una societat lliure. Per la seva part, Victòria Almuni, de la Comissió Cívica del Patrimoni de les Terres de l’Ebre, ha afirmat que aposta per la independència perquè li agradaria veure una Catalunya “forta, justa, tolerant i culta” que alhora projecti el patrimoni cap endavant.

Una altra de les persones que participa en la campanya microlíders és el periodista Josep Bayerri, qui va assegurar que només la independència de Catalunya farà possible la vegueria de l’Ebre. Altres noms que participen en la campanya de microlíders a les Terres de l’Ebre són Josep Bordes (cantant de Pepet i Marieta), Àitor Cugat (Xeic!), Valer Gisbert, Manolo Tomàs i Josep Vicens./ Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta