24 d’agost del 2015

L'Ascó comença la temporada amb una victòria contra el Vilafranca (3-1)

ASCÓ (Ribera d'Ebre).- L’Ascó ha començat la temporada de la millor manera possible. I és que les de Miguel Rubio van sobrepassar el Vilafranca per 3 a 1, demostrant que seran clars aspirants al Play Off. Asier de penal avançava l'Ascó i Triguero, al fil del descans, posava l'empat. El segon temps Bertomeu i Genís va aixecar el marcador d'un matx on ha calgut patir.

Des d’un bon començament s’esperava un encontre d’allò més intens. Durant els primers deu minuts, tots dos conjunt van protagonitzar un estira i arronsa. Però va ser l’Ascó qui va guanyar metres al Vilafranca. A causa d’unes mans de rival, concretament de Maldonado, Asier va poder convertir la pena màxima en el primer gol de la temporada. El conjunt de Ivan Moreno va posar una marxa més després del gol de l'Ascó i va fet patir de valent als asconencs, sobretot a pilota aturada. I així, al minut 33 va aparèixer el córner al primer pal que acabava al fons de la xarxa però que el col·legiat anul·lava per falta a Asier. Ja a les acaballes del primer temps arribava l'empat del degà penedesenc. Pilota penjada d'Oribe des de l'esquerra, a la qual arribava Sergi Fuertes, però se li acabava escapant. Finalment, Santi Triguero no va perdonar i enviava la pilota al fons de la xarxa.

El segon temps deixava un panorama incert entre tots dos equips. Bertomeu va ser un dels homes clau, i és que va anotar el segon gol amb un xut des de 35 metres. Amb aquesta seguretat, els de la Ribera d’Ebre van poder sentenciar el partit en diverses ocasions, de mans d’Asier, Genís i Argilaga. Tot i això, el Vilafranca va saber reaccionar a temps, justament a l’últim quart d’hora, i va buscar l’empat. Oribe i Sergi Moreno van ser les pedres de l’Ascó, qui va haver de jugar amb tot el seu arsenal. Després d’alguna jugada gairebé exitosa per part dels ebrenc, finalment al minut 86 la defensa visitant no va poder aguantar els atacs dels de Miguel Rubio. Genís va posar el punt i final a favor de l’Ascó a causa d’un penal de Miguel Ramos. D’aquesta manera, l’actual campió s’endú els primers tres punts i comença la lliga amb un bon estat de forma./ Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.