20 d’agost del 2015

Bolca un camió amb un miler de galls dindi a l'N-340 a l'Ametlla de Mar


L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- Un camió que transportava aus ha bolcat aquest dijous a les 6.25 hores del matí a l'N-340 a l'altura de l'Ametlla de Mar en sentit sud. Segons els Bombers de la Generalitat, el sinistre ha passat al punt quilomètric 1.117 i a conseqüència del xoc algunes gàbies que transportava han caigut a la calçada i s'han obert, cosa que ha permès als animals escapar-se. Fins al lloc s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers que en poca estona han retirat les aus de via per evitar accidents. El conductor del vehicle, de nacionalitat ucraïnesa, no ha resultat ferit.

El segon conductor del camió ha resultat ferit lleu. Els fets han tingut lloc quan el camioner ha hagut de fer una maniobra brusca per esquivar un cotxe que se li acostava de cara. Com a conseqüència, el camió ha fet la tisora i el remolc ha bolcat. Tant els Mossos d'Esquadra com els Bombers s'han encarregat de custodiar la càrrega, més d'un miler de galls dindi, fins que s'ha pogut reubicar en un altre camió. S'ha hagut de donar pas alternatiu a la via durant unes hores./ Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta