28 d’agost del 2015

Borràs deixa en mans de l’Ajuntament de Tortosa actuar sobre el monument franquista



TORTOSA (Baix Ebre).- La consellera de Governació i Relacions Institucionals, Meritxell Borràs, ha visitat aquest divendres les Terres de l’Ebre en la seva primera visita al territori des del seu nomenament. Borràs ha mantingut reunions amb diversos alcaldes del territori, entre ells el de Tortosa, Ferran Bel, i ha visitat el Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre. Sobre la retirada o no del monument franquista del mig del riu Ebre a Tortosa, i a preguntes dels mitjans de comunicació recordant que l’any 2010 el conseller d’Interior, Joan Saura, va anunciar que el Memorial Democràtic tenia línies d’ajudes per finançar la retirada dels símbols franquistes, la consellera de Governació i Relacions Institucionals, ara també responsable del Memorial, ha afirmat que la decisió depèn només del municipi.

L’alcalde de Tortosa ha assegurat que l’anunci de Saura es va produir en un context preelectoral i que era fals que existissin recursos pel desmantellament del monument del riu. En aquest punt, Bel ha insistit novament que la qüestió sobre la retirada o no del monument es decidirà a través d’una consulta popular. / Via Canal 21 Ebre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta