10 d’agost del 2015

CiU replica al govern d’Amposta per la nova residència d’avis: 'Ara toca torejar'


AMPOSTA (Montsià).- El grup municipal de CiU a Amposta ha respost a les declaracions de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Amposta sobre la situació de la nova residència i de diferents equipaments municipals que segons va denunciar l’alcalde d’Amposta, el republicà Adam Tomàs, es troben sense llicència municipal. CiU ha lamentat les acusacions de l’equip de govern, tot afirmant que mentre ERC ha estat a l’oposició, ‘veure els bous des de la barrera ha estat molt fàcil’ però que ara li toca al nou govern ‘torejar’.

En relació amb la residència d’avis, CiU ha afirmat que l’antic equip de govern, encapçalat pel convergent Manel Ferré, ja va preveure i anunciar que el nou equipament no estaria en funcionament fins després de l’estiu, un cop s’hagués fet efectiva la gestió de la cuina i l’adjudicació de l’equipament. Però, més enllà d’això, els convergents denuncien que el nou equip de govern volen ‘allargar la posada en funcionament de la residència’ amb altres arguments com possibles irregularitats administratives i legals, que CiU nega.

Un d’aquests problemes denunciats per ERC és la connexió elèctrica de la residència. Segons els convergents és una dificultat inexistent, ja que si es fa el seguiment amb l’empresa Fecsa, al mes de setembre l’equipament ja comptaria amb el subministrament elèctric definitiu que possibilitaria la posada en marxa de la residència.

El segon entrebanc que ERC va denunciar va ser la licitació per l’activitat de cuina, ja que segons els republicans, existia una incompatibilitat urbanística entre la licitació que es va realitzar i l’activitat que l’Ajuntament pot oferir, segons va alertar Sagessa. CiU nega que els serveis jurídics de l’entitat haguessin informat sobre una possible incompatibilitat, i si n’hi hagués, afirmen que la solució és fer una modificació puntual del planejament i, mentre dura el procés, fer el servei de cuina des de l’actual residència.

Pel que fa a la concertació de places de l’equipament, l’oposició ha explicat que no representa un problema per posar en marxa la residència, ja que no és necessari disposar de més places per mantenir la sostenibilitat de l’equipament. CiU ha apuntat que actualment la residència compta amb 77 usuaris en plaça concertada, tres usuaris en privada i més d’una llista d’espera d’onze usuaris també privats, a més de comptar amb l’ajut econòmic del PEV de la Generalitat de Catalunya. Amb tot, han respost a les declaracions de l’alcalde d’Amposta, qui va afirmar que amb la residència d’avis ‘es van trobar mala peça al teler’. Segons CiU, es tracta d’una ‘peça excel·lent’, però que li fa falta un ‘bon sastre al capdavant’.

Per últim, CiU ha respost a les acusacions d’Adam Tomàs que afirmava que el centre de rehabilitació no comptava amb llicència municipal, i ha afirmat que els mateixos republicans han inaugurat un equipament no municipal sense llicència./ Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta