3 d’agost del 2015

Deltebre aprova una modificació del pressupost amb una partida per urgències socials

 

DELTEBRE (Baix Ebre).- El ple extraordinari i urgent de l’Ajuntament de Deltebre, celebrat aquest passat dissabte, va aprovar la modificació del pressupost que permetrà tirar endavant diferents accions de govern. Entre aquestes, destaca la creació per primera vegada d’una partida d’urgències socials per valor de 15.000 euros, que s’engegarà a partir de finals del mes de setembre amb l’aprovació de les bases reguladores pertinents. A banda, amb la modificació del pressupost també s’ha habilitat una partida econòmica per la creació de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, la realització d’una auditoria, els sistemes de transparència i seguretat de l’Ajuntament, o l’adequació per als nous efectius de la policia local, entre d’altres.

Dijous a la nit, en sessió plenària extraordinària d’urgència, l’oposició de l’Ajuntament de Deltebre va tornar a tombar les propostes del govern de CiU, un fet que ja va passar la setmana anterior durant el ple ordinari. En declaracions als mitjans, l’alcalde de Deltebre Lluís Soler, va mostrar divendres el seu malestar per la impossibilitat de tirar endavant aquestes accions de govern. De fet, Soler va demanar a l’oposició que no poden "posar pals a les rodes" i que miressen "pels interessos de la ciutadania".

Així, Soler s’ha mostrat satisfet per l’aprovació d’aquesta modificació pressupostària, ja que "permetrà tirar endavant algunes de les primeres accions del govern i així complir els compromisos electorals. En aquest sentit, ha agraït al grup municipal d’ERC que hagi votat a favor.

Per altra banda, el plenari va aprovar la desestimació de les al·legacions presentades a la resolució del contracte del complex esportiu municipal per part de l’anterior empresa adjudicatària. Així, l’Ajuntament de Deltebre continua amb els tràmits legals per poder desfer la concessió del Complex Esportiu i reobrir el servei, després que durant el darrer mandat municipal la instal·lació tanqués portes. Ara, el següent pas és notificar aquest acord i dictaminar l’expedient a la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat.

Finalment, el plenari també va aprovar la licitació de les obres de la segona fase del nucli de Riumar amb uns nous criteris que prioritzen la baixa econòmica. La modificació del pressupost ha estat aprovada després de tres intents en consecutius plenaris, i va comptar amb els vots a favor de CiU i ERC, l’abstenció de CE-SD i del PP, i el vot en contra de la CUP. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta