28 d’agost del 2015

El CB Jesús inaugura la nova escola de ball TWIST, dirigida per quatre campions ebrencs


JESÚS (Baix Ebre).- El CBE Jesús, creat fa sis anys, inaugura aquest divendres, 28 d'agost, una nova escola de ball. Amb el nom de TWIST, ofereix ara unes magnífiques instal.lacions al més alt nivell. Més de 300 metres quadrats , amb dues pistes de parquet, enllumenat LED d’alta eficiència, climatització i so, de la mà de quatre dels ballarins més prestigiosos i amb més renom a les Terres de l'Ebre, i que estan portant el nom de Jesús i de Tortosa per tot el món. D'una banda, Nicolas Garcia i Masha Turlupova, fundadors del club, han estat quatre anys consecutius al pòdium del campionat d’Espanya. A més, han estat escollits com a millor parella d’Espanya a tres mundials i a quatre europeus. També han estat campió d’Espanya professional al 2012 i campiona South Europe Latin championship 2011, respectivament. Actualment -top 20 al ranking internacional- compaginen la seua carrera professional entrenant parelles a Àsia i a l’escola del CBE Twist.

D'altra banda, Mercè Llorca i Giuseppe Sgroi, entrenadors titulats per la FEBD de màxima categoria en standard i llatí Subcampions d’Espanya en standard aquest 2015, escollits com a representants espanyols en campionats del món i d’Europa. Tres cops campions de Catalunya en Standard i 10 balls, formen part actualment de l’equip nacional representant el país en competicions nacionals i internacionals. Tots quatre ballarins en actiu, que aporten les últimes novetats en el món del ball sempre amb el mestratge que dóna l’experiència adquirida durant tots aquests anys entrenant parelles i participant en competicions. Realitzen un seguiment personalitzat de cada parella mitjançant classes particulars, tècniques i entrenaments dirigits.

A Twist ofereixen ensenyament en dos grans àmbits. D’una banda, entrenament i preparació física per a les parelles de competició en les modalitats de llatins, standard, hip-hop i dansa coreogràfica, en les diferents categories d’edat, juvenil, junior, youth, adult i sénior. Aquestes parelles participen en els Campionats de Catalunya, i en competicions d’àmbit nacional i internacional. A més de la competició estrictament, ballen en exhibicions que es realitzen a diferents poblacions de les comarques de l'Ebre, essent la més significativa la realitzada en el marc de les festes majors de Jesús i enguany per primer cop la del diumenge 6 de setembre, dia de la Cinta a Tortosa.

Un segon àmbit, com alternativa a la competició, amb activitats lúdiques i esportives que permeten tant millorar la salut i la forma física com gaudir d’una bona estona. No cal tenir cap tipus d’experiència prèvia. Grups de salsa, ball de saló, batxata, zumba, kizomba , roda cubana, balls tropicals, ball en línea, impartits per monitors i instructors titulats. Les activitats s’estructuren per edats i nivells , en diferents franges horàries de matí i tarde amb l’única finalitat de passar-ho bé. Al llarg de l’any s’organitzen a més esdeveniments especials per difondre el ball com ara masterclass, jornades de l’esport…També s’ofereixen classes per a nuvis i pubilles i pubilletes.

Aquest divendres 28 d’agost s’inaugura el nou local, i la primera setmana de setembre se celebrarà una Jornada de portes obertes a tothom que vulgui conèixer de la mà de Mercè i Giuseppe les instal.lacions i serveix que s’ofereixen./ Imatges R. Franch / TWIST

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta