12 d’agost del 2015

El PSC proposa als altres partits de l'Ebre treballar junts per aconseguir el tram de l'autovia A-7



TORTOSA (Baix Ebre).- El PSC de l’Ebre ha fet aquest dimecres una crida a la resta de partits del territori, per treballar conjuntament per tal d’aconseguir que s’iniciïn d’una vegada les obres del tram ebrenc de l’A-7. És el tram que falta per completar aquesta infraestructura, des de la Jana al Perelló i des del Perelló a l’Hospitalet. Així ho ha anunciat el senador Joan Sabaté, que ha avançat que aquesta és una de les esmenes que es presentaran en la tramitació dels pressupostos a les Corts Generals. “Emplacem a la resta de forces polítiques a fer-ho conjuntament; no es tracta d’una proposta estètica, sinó que és una esmena productiva que incideix directament en la nostra economia”, ha tornat a emfatitzar Sabaté, tot recordant l’aposta dels socialistes per aquesta autovia.

Sabaté ha reclamat també, recollint la petició feta per les federacions de veïns i veïnes d’Amposta i Tortosa, la gratuïtat de l’AP7 mentre no es construeix aquest tram. “Es tracta d’una mesura per garantir un tracte d’equitat amb les Terres de l’Ebre respecte a la resta de territoris de Catalunya”.

La proposta del PSC s’ha fet en el transcurs de la roda de premsa de balanç dels pressupostos generals de l’Estat per al 2016 que han titllat de “menyspreu i oblit” cap a les Terres de l’Ebre, i a la qual hi han assistit també Bibiana Porres, candidata socialista de l’Ebre a les eleccions al Parlament, i Francesc Miró i Enric Roig, portaveus del PSC de l’Ebre. Porres ha titllat de misèria les aportacions del govern de l’Estat a Catalunya i ha denunciat que una vegada més no s’ha complert l’addicional tercera de l’Estatut de Catalunya, ja que només s’hi destina el 10,7% del PIB quan hauria de ser del 18,9%. Però sobretot, ha insistit en la manca d’atenció cap a les Terres de l’Ebre. “Són uns comptes miseriosos en la mateixa línia que ho han estat també els darrers comptes de la Generalitat, cal tornar a lluitar perquè a Catalunya i Espanya hi hagi un canvi de sensibilitat que pot arribar amb nous governs socialistes que quan han governat han demostrat la discriminació positiva cap al nostre territori”, ha dit Porres. / Imatge Maria Acosta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta