4 d’agost del 2015

El PSC proposa el trasllat del col·legi electoral de Remolins al Museu de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- El PSC de Tortosa ha demanat a l’alcalde, Ferran Bel, el trasllat del col·legi electoral de Remolins al Museu de Tortosa, per afavorir l’accessibilitat dels electors. La petició arriba arran dels suggeriments rebuts per les dificultats d’algunes persones d’exercir el seu dret a vot en les passades eleccions municipals. De fet, els components de la mesa electoral van haver de sortir amb l'urna al carrer perquè algun ciutadà pogués exercir el seu dret a vot. La proposta del PSC consisteix en traslladar la seu electoral a les instal·lacions del Museu de Tortosa, donada la dificultat que té l’accés a les dependències del col·legi de Remolins, amb una rampa empinada i escales després per accedir a la sala.

El portaveu socialista, Enric Roig, ha recordat, a més, que en algun cas s’ha hagut de treure l’urna al carrer. “Tots els veïns i veïnes de Tortosa han de tenir garantit el seu dret a vot, perquè molts cops un factor com l’accessibilitat pot fer desistir a les persones en exercir-lo”. Roig ha destacat que les instal·lacions del Museu de Tortosa, a l’antic Escorxador Municipal remodelat, “compleixen amb les condicions de millora d'accessibilitat per a la gent gran i per a persones amb mobilitat reduïda.” Els socialistes volen que el canvi ja es faci efectiu amb vista al 27 de setembre, quan se celebren les eleccions al Parlament de Catalunya. / Imatge cedida per Alons Navarro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta