11 d’agost del 2015

El reusenc Gerard Bargalló, cap de llista de Catalunya Sí que es Pot a Tarragona i l’Ebre


REUS (Baix Camp).- El secretari general de Podem a Reus, Gerard Bargalló, serà el cap de llista de Catalunya Sí que es Pot per al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, amb motiu de les eleccions del 27 de setembre. Bargalló, que té 38 anys, és tècnic en informàtica de gestió. Per la seua banda, l’actual diputada d’Iniciativa, Hortènsia Grau, serà la número 2 d’aquesta candidatura en què conflueixen Iniciativa per Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa, Podem i el moviment ecologista Equo. En canvi, el número 3 de la llista serà per a Adriana Àlvarez, de 24 anys, també de Podem i especialista en arts visuals i comunicació multimèdia que resideix al Vendrell. El primer ebrenc en la candidatura, com a número 4, és Carles Sanchís, regidor d’Iniciativa a Sant Carles de la Ràpita. En el cinquè lloc de la llista hi haurà Encarna Ramírez, regidora d’ICV-EUiA a Roda de Berà. Segons diverses informacions, els números sis, set i vuit de la llista de Sí que es Pot per al Camp i l’Ebre seran per a candidats d’Iniciativa, Equo i Podem, respectivament.

D’altra banda, cal recordar que la candidatura Junts pel Sí va designar l’economista ebrenc Germà Bel com a número 1 per Tarragona i l’Ebre, i que la independent Montse Palau serà la número 2 de la llista. Els primers llocs de la candidatura de Convergència, Esquerra i les entitats sobiranistes els completaran Albert Batet, Ferran Civit, Meritxell Roigé, Lluís Salvadó i Jordi Sendra.

Per la seua part, el geògraf i activista social Sergi Saladié serà el cap de llista de la CUP, mentre que el diputat de Ciutadans, Matías Alonso, és l’únic quer repetirà com a candidat per Tarragona i l’Ebre.

L’exregidor tarragoní Carles Castillo encapçalarà la llista del PSC per al demarcació de Tarragona, en substitució de l’històric Xavier Sabaté. La primera ebrenca a la llista dels socialistes serà Bibiana Porres, que anirà de 3.

Unió i el Partit Popular van designar la setmana passada els seus caps de llista a Tarragona per al 27-S. En el cas d’Unió, la candidata per al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre serà la diputada Anna Solé, mentre que Josep Maria Prats, que també havia estat proposat com a cap de llista, finalment serà el número 2. El tercer lloc de la llista l’ocuparà el tortosí Toni Polo. D’altra banda, el comitè electoral del PP va nomenar el tarragoní Alejandro Fernández com a cap de llista a la demarcació./ Imatge Gerard Bargalló, a Twitter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta