16 d’agost del 2015

Germà Bel: ‘És el moment que Catalunya i les Terres de l’Ebre passem de la queixa a la decisió’

 
AMPOSTA (Montsià).- Segon dia de precampanya per al candidat de Junts pel Sí pel Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Germà Bel ha aprofitat les Festes Majors d'Amposta per participar en una parada informativa instal·lada a la plaça del mercat, acompanyat dels també candidats ebrencs Lluís Salvadó i Annabel Marcos. Bel ha afirmat que "la gran majoria de gent que està disposada a donar suport i a protagonitzar el procés d’un estat independent demanava a crits aquesta candidatura, perquè en moments en els quals els objectius i les prioritats són semblants s’han de fer passos junts". Així, Bel ha definit Junts pel Sí com un instrument que busca acumular força per donar el pas decisiu. Segons el candidat, el triomf d’aquesta candidatura representaria tant per a Catalunya com per a les Terres de l’Ebre "passar de la queixa a la decisió". 

Bel ha volgut recordar que la vegueria va prendre forma a partir de la lluita antitransvasament, però que és d’impossible realització en el marc espanyol, "perquè se’ns imposa la província i les Diputacions". D’aquí que Bel haja afirmat que el 27-S és "una gran oportunitat per dotar les Terres de l’Ebre d’una governança amb més muscle polític i no amb greix burocràtic".

Per la seua banda, el rapitenc Lluís Salvadó ha afirmat que "el 27-S anem a fer una cosa extraordinària i per tant s’ha de fer amb un format extraordinari". Salvadó espera que el 27-S hi hagi una mobilització com la que s’ha produït tots els 11 de Setembre dels darrers anys, "amb tot el país abocat al voltant d’una voluntat, un ideal i un projecte". En la mateixa línia, ha reconegut que posaran tots els esforços per "aconseguir un resultat extraordinari en un moment en el que és imprescindible assolir un resultat incontestable".

Finalment, l'ampostina Annabel Marcos també ha manifestat que la diferència amb la resta de candidatures és que la de Junts pel Sí està formada per gent que uneix esforços. Marcos ha recordat que al Montsià, d’on són els tres candidats presents a Amposta, es porta reclamant des de fa molts anys infraestructures i inversions que sempre troben el mateix topall; l’Estat espanyol. Es per això que la candidata espera "que a partir del 28 de setembre aquest topall no hi sigui; que la responsabilitat i el fet de prendre decisions depengui només de nosaltres, i les puguem fer efectives des del territori". / Imatge Junts pel Sí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta