22 d’agost del 2015

Jordi Jordan deixa la presidència d'Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- L'entitat Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa va celebrar el 14 d'agost una junta general per renovar els seus càrrecs. Gerard Climent i Garcia és el tresorer; Jordi Costea i Balagué, el secretari, i Ramon Ruiz i Fons el nou president, en substitució de Jordi Jordan, que ha estat durant set anys al capdavant de l'associació. Jordan, que a les eleccions municipals va ser reelegit com a regidor a l'Ajuntament de Tortosa, va voler expressar el seu agraïment a totes les persones que durant aquests anys han estat al costat de l’associació "posant en valor el patrimoni històric tortosí, com un actiu de desenvolupament i futur per la ciutat". A més Jordan va donar tot el suport a la nova Junta, de la que també en formarà part com a vocal, tot destacant que està integrada per persones joves i amb moltes ganes de treballar pels castells i el patrimoni de Tortosa. De fet, hi ha hagut noves incorporacions com a vocals.

Per la seua banda, Ruiz va destacar que “comença una nova etapa plena de reptes, en la que prendrà protagonisme la comunicació i participació directa amb els socis, per fer entre tots de l’associació un lloc viu i despert, ple d’energia positiva vers el patrimoni”. Els diferents canals de difusió a les xarxes socials que han estat oberts en els últims temps, va apuntar Ruiz, "pretenen generar espais de comunicació i animar a la participació, col·laboració i l’acció, potenciant un feedback ric i creatiu envers el patrimoni i la cultura".

El nou president va voler fer un reconeixement i agraïment a la junta sortint, especialment al seu president Jordi Jordan, per la important tasca realitzada durant aquest temps. Finalment, davant la proximitat de Festes de la Cinta, la nova Junta convida a participar en la presentació de les pubilles dels Amics dels Castells i Nucli Antic, Sofia Cadenas Valls i la xiqueta Joana Subirats Torres, que tindrà lloc a la seu de l’associació el dilluns 24 a les 19:30 hores del vespre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta