12 d’agost del 2015

La Ràpita clou la segona temporada de creuers amb sis escales i un miler de passatgers



SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- L’activitat de creuers de la temporada 2015 al port de Sant Carles de la Ràpita ha finalitzat amb sis escales del creuer Star Flyer i un miler de passatgers. Amb aquests resultats el port ha rebut dues escales més i ha doblat el nombre de passatgers, respecte l’any passat. L’impacte econòmic d’aquest creuer al territori s’estima en uns 10.000 euros per escala, tenint en compte la despesa prevista dels passatgers en excursions, restauració, compres, transport i prestacions de serveis. El veler Star Flyer ha fet escala al port de la Ràpita cada dimecres del 8 de juliol al 12 d’agost.

L’activitat de creuers ha suposat la incorporació d’una nova tipologia de turistes per a la població i el conjunt del territori. En aquesta temporada, el 80% dels turistes han estat majoritàriament europeus i un 9% nord-americans. Pel que fa al turisme europeu, la procedència més important ha estat d’Alemanya, amb un 34% del total.

Cada creuer que ha vingut a Sant Carles de la Ràpita ha fet una estada de sis hores, el que ha permès que els creueristes coneguessin la població, el comerç de proximitat i les seves propostes gastronòmiques. Pel que fa a les excursions, les més sol·licitades han estat l’observació d’ocells al Parc Natural del Delta de l’Ebre, la ruta a les Muscleres i la pràctica d’esports nàutics a la Badia dels Alfacs.

El Port de Sant Carles de la Ràpita i la seva destinació turística es promouen en els principals fòrums del mercat creuerístic sota la marca Delta Ebre Port. La propera cita és la fira Seatrade Europe, que se celebrarà del 9 a l’11 de setembre a Hamburg./ Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta