12 d’agost del 2015

L'Aldea finalitza el 22 d'agost el procés participatiu per dissenyar la nova avinguda Catalunya



L'ALDEA (Baix Ebre).- El proper dissabte 22 d’agost l’Aldea tancarà el procés participatiu que té la població per elegir el nou model de reurbanització de l’avinguda Catalunya, l’antiga travessia de la carretera N-340. Fins aquest dia tots els veïns i veïnes que encara no hagin participat de la votació ho podran fer a la urna instal·lada a la Casa de la Vila, com des del fulletó que es poden descarregar a través del web www.laldea.org i www.infoaldaia.info. En aquestes pàgines també es poden veure els dos dissenys que s’han proposat per a la futura avinguda Catalunya.

L’Ajuntament ha preparat dos propostes bàsiques però també es contempla la possibilitat de triar una alternativa urbanística. La proposta A consta d’una circulació central de vehicles, amb voreres més amples i amb un disseny adaptat i pensat per al comerç de la població. La proposta B disposa de passeig central amb voreres més estretes i més i enfocat al lleure. Aquestes propostes es poden complementar amb totes les idees que els aldeans han fet arribar a través de les butlletes de participació ciutadana. A través d’aquestes butlletes es pot participar directament amb els projectes, així com decidir si es vol o no zona arbrada, carril bici, nou enllumenat, mobiliari urbà, o si es vol comptar o no amb la presència de l’antic pont del ferrocarril.

L'última opció de participació serà dissabte 22 d’agost i en el marc de les Fetes Majors s’instal·larà una urna al recinte del ball. Cal recordar que aquesta iniciativa era una de les propostes del govern d’ERC a l’Aldea, encapçalat pel republicà Dani Andreu. L’obra de l’avinguda Catalunya és un projecte de reurbanització que l’Ajuntament reclamarà al govern de l’Estat, ja que aquestes obres de gairebé tres quilometres de carretera podrien costar aproximadament sis milions d’euros./ Via Canal 21 Ebre.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta