14 d’agost del 2015

L'ulldeconenc Oriol Romeu, nou fitxatge del Southampton FC



ULLDECONA (Montsià).- Oriol Romeu ha firmat pel Southampton Football Club, l’equip de Ronald Koeman. L’ulldeconenc, de 23 anys, jugarà amb aquest equip anglès durant tres anys. Aquest fet ha propiciat la desvinculació del centrecampista amb el Chelsea, el club amb el qual havia renovat fins al 2017. Durant la primera entrevista com a jugador del Southampton, Romeu afirma haver pres la decisió més correcta.

“Estava buscant un bon club, he estat buscant alguna cosa nova a la meva carrera. He estat dos anys cedit i necessitava alguna cosa com la permanència, un club amb futur. He escollit el millor, el Southampton ho ha fet molt bé les passades temporades. Ells van venir a buscar-me i em van preguntar per venir aquí. Des del primer dia vaig estar decidit a venir aquí i és una molt bona opció. Jo solament vull seguir creixent i continuar desenvolupant-me com a jugador i espero en moltes ganes començar a jugar al més aviat possible”, ha explicat Romeu.

De fet, l’ebrenc recalca en aquesta entrevista la seva cessió a l’Stuttgart la passada temporada, un fet que ha promogut aquest nou fitxatge. Romeu, que va començar la seva carrera al Barça, està satisfet per formar part de la plantilla d’aquest nou equip, vist que el Southampton es va classificar en setena posició a la Premier League la passada temporada.

El traspàs de Romeu ha costat 5,5 milions d’euros, i amb la sortida del Chelsea deixa els blues després d’haver disputat 33 partits, d’haver anotat un gol i d’haver aconseguit un total de 3 títols. Cal recordar que aquesta incorporació del d’Ulldecona, l’equip de l’exjugador blaugrana Ronald Koeman compta amb una plantilla amb 7 nous jugadors, entre ells Juanmi, Cedric Soares, Maarten Stekelenburg, Cuco Martina, Jordy Clasie i Steven Caulker./ Canal 21 Ebre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta