10 d’agost del 2015

Moció conjunta de CiU i ERC per acabar amb les cues a la comissaria de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- Els grups municipals de CiU i ERC a Tortosa presentaran conjuntament una moció, per traslladar al Govern de l'Estat la necessitat de donar solució als problemes que es donen a la comissaria de la Policía Nacional en la tramitació de documents al públic, així com per a que es trobin solucions de manera immediata i amb caràcter permanent, més enllà de les que s'han portat a terme fins ara. El text de la moció exposa el greu problema que generen les llargues cues que es produeixen en el tràmit de les documentacions donades la manca de personal i el fet de no donar cites prèvies, provocant dèficits en el servei d'atenció al públic.

Tot i que ha quedat palès que des de la mateixa comissaria de la Policía Nacional s'ha intentat trobar solucions, aquestes han resultat del tot insuficients. A la moció, així mateix, s'insta a que aquesta prestació de servei es faci de manera correcta, eficient i digna, tot reorganitzant-lo i racionalitzant-lo, no només per a les persones estrangeres sinó també per a les persones de nacionalitat espanyola que efectuen altres tràmits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta