13 d’agost del 2015

Recta final de les obres del passeig de l’Ebre a Móra d’Ebre, que estaran a punt per la festa major



MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- La reforma del passeig de l’Ebre de Móra d’Ebre estarà a punt per a la festa major de la població, a finals d'agost, un cop que l’empresa adjudicatària età executant els darrers detalls de les obres, que van començar a principis de l’estiu. Així ho ha explicat l’alcalde, Joan Piñol, en declaracions a Ràdio Móra d’Ebre. El passeig de l’Ebre comunica la plaça de Baix i la zona del Club Nàutic i de l’àrea de lleure de l’Aubadera, i és la primera actuació que Móra d’Ebre fa per renovar la imatge de la façana fluvial de la població. El projecte ha transformat aquest carrer en un veritable passeig fluvial, eliminant les estretes voreres a banda i banda del carrer per destinar als vianants una única vorera més ampla que les actuals, situada a la part del riu.

A més, s’ha construït un passeig de fusta amb diversos trams de passera penjada sobre l'Ebre, a mode de balcó, protegida per una barana metàl·lica. Els treballs també preveuen la instal·lació de bancs per seure-hi i un nou enllumenat, que delimiten la zona de vianants i l'àrea de pas de vehicles de motor. En concret, el pressupost de les obres que s'han executat és de 200.000 euros, amb una aportació de 90.000 euros del fons Feder de la Unió Europea, altres 100.000 euros provinents dels fons atorgats a Móra d'Ebre en el marc de la llei de Barris, i la resta, 10.000 euros de recursos propis de l’Ajuntament./ Imatge Joan Piñol, a Facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta