7 d’agost del 2015

Riba-roja d'Ebre enllestirà a la tardor la reforma del pavelló municipal



RIBA-ROJA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre executarà a finals d’estiu la reforma interior del pavelló municipal, després que la Direcció General d’Esports de la Generalitat li haja concedit una subvenció d’11.500 euros. En conjunt, l’actuació està valorada en 16.000 euros, i la diferència serà assumida amb el pressupost municipal. Es preveu fer un tractament antioxidant a l’estructura de l’equipament i també treballs de pintura a tot l’interior del pavelló, tant a les parets com a la graderia. A més, s’obriran unes finestres de ventilació a les parets laterals, treballs que seran assumits per la brigada municipal. Les obres començaran a mitjans de setembre i han d’estar enllestides abans del 2 de novembre, segons preveu la subvenció que ha sol·licitat l’Ajuntament.

Aquesta actuació forma part del pla de millora integral de les instal·lacions esportives del municipi que ha impulsat el consistori. Per exemple, l’any passat es va invertir per posar fi a les goteres que afectaven el pavelló, impermeabilitzant el sostre d’aquest equipament. També es van construir unes noves dutxes al vestuari del poliesportiu, es van millorar els accessos a la zona i en les darreres setmanes s’ha enllestit el tancat de la zona de les pistes del pàdel. A més, a l’abril es va ubicar a la paret del pavelló un dels dos desfibril·ladors per atendre aturades cardíaques al municipi. Les properes millores previstes són la substitució del terra dels vestuaris per un paviment antilliscant i la instal·lació d’una nova tanca a la paret que dóna al carrer Sant Agustí, propera a la zona de la terrassa del bar restaurant. / Imatge Ajuntament de Riba-roja d'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta