26 d’agost del 2015

Roquetes homenatjarà el cantador de jotes Juanito Aragonés en la primera Vetlada de Versadors


ROQUETES (Baix Ebre).- Roquetes farà un homenatge a Juanito Aragonés en la primera Vetlada dels Versadors, una iniciativa conjunta de l’escola de música tradicional “Lo Canalero” de Roquetes i l’associació “Espai de So”. Diferents versadors del territori improvisaran poesia a l’estil de la jota tortosina. Segons Lluís Flores, coordinador de l’associació “Espai de So”, la primera Vetlada de Versadors de Roquetes té com a objectiu recuperar el tradicional “picadillo” a les Terres de l’Ebre, l’art d’improvisar versos cantant, a l’estil i música de cada versador.

En l’aplec de poetes improvisadors hi participaran els cantadors Juanito Aragonés, fill de Roquetes, els Cantadors de la Llar d’Amposta, Joan Fumadó de Sant Jaume d’Enveja, Sofia Morales (“Sofia de la Ribera”) de Sant Jaume d’Enveja, Jordi Cloquell (“Artiller”) de Mallorca, Amparo Parra de Cuba, amb el guitarrista valencià Víctor Dols i la “Rondalla dels Ports”. La primera vetlada de Versadors de Roquetes començarà a partir de les 22:30 hores de la nit d’aquest divendres a l’Hort de Cruells, amb entrada gratuïta. / Imatge Riu en So / CAMPUS DE MÚSICA I BALL DE LES TERRES DE L'EBRE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta