25 d’agost del 2015

Trens Dignes vol reactivar la mobilització amb un acte públic a Amposta



 AMPOSTA (Montsià).- L’Ajuntament d’Amposta ha traslladat a la Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre el suport de la corporació a les reivindicacions en matèria de transport públic que realitzen. L’equip de govern i també els portaveus de la resta de grups amb representació a l’Ajuntament han participat en una reunió a les dependències municipals en el transcurs de la qual s’hauria acordat portar a aprovació del ple de l’Ajuntament d’Amposta una moció que reculli el compromís del consistori amb la Plataforma.

Però més enllà d’aquest fet, la portaveu de la Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre, Montse Castellà, ha explicat que també s’ha acordat organitzar un acte públic a Amposta la propera tardor, per tal d’informar els ciutadans de la situació actual i de les propostes de millora en matèria ferroviària al territori.

Per la seva part, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha afirmat que el servei ferroviari al territori és “tercermundista” i ha valorat molt positivament la tasca que realitza la plataforma Trens Dignes. Castellà ha deixat clar que la voluntat és realitzar actes informatius a tot el territori mentre esperen poder iniciar un debat tècnic amb la conselleria de Territori i Sostenibilitat. La primera setmana de setembre també està previst que es torni a convocar la taula de partits per abordar la millora del servei ferroviari a les Terres de l’Ebre. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta