13 d’agost del 2015

Una trentena d’actes taurins omplen el programa de les Festes Majors d’Amposta



AMPOSTA (Montsià).- Amposta seguirà sent la capital dels bous de les Terres de l’Ebre, amb una trentena d’actes taurins per les Festes Majors. El bou embolat als carrers Sebastià Juan Arbó, Murillo, Bolívia i Amèrica donarà tret de sortida al programa d'actes taurins de les Festes Majors d'Amposta 2015. Un programa que enguany inclou quatre bous capllaçats (entre ells, el primer nocturn), onze d'embolats, set matins de bous al carrer i set tardes de bous.

El primer bou capllaçat, de la ramaderia Fernando Mansilla de Torreblanca, serà divendres 14 a les set del matí. Sortirà de la plaça de la Castellania i farà el següent recorregut: plaça de la Castellania, carrer Sebastià Juan Arbó, Avinguda de la Ràpita, carrer Major, carrer Victòria, Avinguda de l'Alcalde Palau, carrer del Grau, carrer Navarra, Carrer Inocenci Soriano Montagut, carrer Amèrica, carrer Sebastià Juan Arbó i plaça de la Castellania.

El mateix dia, el divendres 14, hi haurà un altre bou capllaçat, en aquest cas a les 11 del matí. Serà de la ramaderia de Gregorio de Jesús de Sueca, València, i també sortirà de la zona de la plaça de la Castellania. El recorregut serà: Avinguda Aragonesa, carrer Castellar, carrer Verge del Pilar, Avinguda de. Santa Bàrbara, Mercat, carrer Grau, carrer Joan de Àustria, carrer Verge del Pilar, carrer Soriano Montagut, Avinguda de Santa Bàrbara, i plaça de la Castellania.

El tercer bou capllaçat serà el primer nocturn, dimecres 19, a partir de les 21.45 hores. Sortirà de la plaça de bous, anirà fins al Pont Penjant i tornarà a la plaça de bous.

El quart i últim bou capllaçat, de la Ramaderia de Fernando Machancoses, serà el dissabte 22 d'agost, a les set del matí. Sortirà de l'esplanada de la plaça de la Castellania. Tindrà el següent recorregut: plaça de la Castellania, Avinguda Aragonesa, carrer Josep Tarradellas, Avinguda Catalunya, carrer Sant Cristòfol, carrer Barcelona, carrer Mestre Sunyer, carrer Carles I, carrer Corsini, carrer Sant Josep, Avinguda Santa Bàrbara, carrer Amèrica, carrer Sebastià Juan Arbó i plaça de la Castellania.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta