23 de setembre del 2015

El PSC denuncia l’alcalde de Riba-roja d’Ebre a la junta electoral per enviar una carta als veïns



RIBA-ROJA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El PSC ha denunciat a la Junta Electoral de la zona de Reus que l’alcalde de Riba-roja d’Ebre, el convergent Antonio Suárez, ha escrit una carta en què demana la participació del veïnat en les eleccions del 27 de setembre. La carta, a la qual ha tingut accés Canal 21 Ebre, està signada per l’alcalde amb data del 21 de setembre, i té el segell de l’Ajuntament. Tot i que Suárez no reclama el vot explícitament per a Junts pel Sí, els socialistes han volgut recordar que l’alcalde de Riba-roja d’Ebre és el número 15 de la candidatura independentista formada per Convergència, Esquerra i persones de les entitats sobiranistes. Per tant, el PSC considera “poc ètic” que l’alcalde haja enviat als veïns i veïnes una carta amb una clara intencionalitat política, la mateixa setmana del 27-S.

En concret, la carta comença dient que “el vot és l’eina més poderosa que tenim els ciutadans per canviar les coses, tots junts, de forma majoritària”. “Per això, us vull demanar que reflexioneu sobre la importància del vostre vot, sobre com n’és d’important que el feu servir, que l’utilitzeu primer pel vostre bé, i després pel bé col·lectiu: el de la nostra vila i el del nostre país”, continua.

A la mateix carta, Suárez recorda que les eleccions del 27-S no són com d’altres. “Són una cita electoral que ha de servir per canviar el futur”, argumenta l’alcalde de Riba-roja d’Ebre. Segons Suárez, han de servir per “gestionar els nostres propis recursos”, amb l’objectiu de ser més competitius i poder gestionar les necessitats bàsiques de la població, a més de drets universals com la sanitat o l’educació. Però al marge d’això, l’alcalde també apel·la a qüestions “més íntimes”, per preservar la identitat nacional. Tot seguit, diu que cal preservar la cultura, les tradicions i la llengua, “greument amenaçades per un estat centralista que ho vol uniformitzar tot i que reprimeix la nostra forma natural d’expressió”.

Finalment, després de defensar la importància del món local, Suárez demana “ara més que mai” que els veïns facin ús del seu vot perquè no deixin escapar l’oportunitat de canviar les coses. “I no només us demanem això, també volem que convenceu als vostres familiars, amics i veïns que encara no s’han decidit. El seu VOT també és necessari”, adverteix. Segons l’alcalde de Riba-roja d’Ebre, “les eleccions del proper dia 27 són l’oportunitat que té el poble de Catalunya per decidir quin futur vol, lliurement. Ara no hi ha lloc per la indiferència, la renúncia o la por”. “Hi hem de ser tots i totes. Compto amb vosaltres. Per Catalunya i per Riba-roja d’Ebre”, conclou la carta de Suárez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta