9 de setembre del 2015

L’ornitologia del Delta es posa en valor amb el segon Delta Birding Festival



AMPOSTA (Montsià).- Del 18 al 20 de setembre se celebrarà la segona edició del Delta Birding Festival, el Festival Internacional d'Ornitologia del Delta de l'Ebre, a les instal·lacions de Món Natura Delta. Es tracta de l’únic festival ornitològic que se celebra a l’Estat es¬panyol i que destina el benefici econòmic de les entrades a projectes relacionats amb l’avifauna. La celebració d’aquest festival al Delta de l’Ebre, un dels espais naturals més importants de la Mediterrània Occidental, ofereix un programa d’activitats ampli, amb conferències, cursos, tallers o concursos acompanyat d’una gran fira de productes i serveis per l’ornitòleg i persones que gaudeixen de la natura en general. Miquel Rafa, director de l’Àrea de Territori i Medi Ambient de la Fundació Catalunya La Pedrera, propietària de MonNatura, ha destacat que el Festival posar en valor els actius del Delta.

 En la mateixa lína s’ha pronunciat el director del Parc Natural del Delta de l’Ebre, Francesc Vidal, i també el gerent de la botiga Oryx, Francesc Kirchner, qui ha fet una crida a la gent del territori a participar al Delta Birding Festival. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta