2 d’octubre del 2015

Aigües de Tortosa construeix una nova xarxa d'aigües pluvials al barri de Sant Llàtzer



TORTOSA (Baix Ebre).- Aigües de Tortosa està treballant en la construcció d'una nova xarxa d'aigües pluvials a la zona de la urbanització Oblates, al barri de Sant Llàtzer, per resoldre els problemes d'acumulació d'aigua que es produïen en situació de pluges intenses. L'obra consisteix en la instal·lació de canonades suplementàries i dues noves línies d'embornals per augmentar la capacitat de desguàs cap al barranc de la Llet de la confluència dels carrers Maria Antònia Oviedo i Sant Salvador amb l'avinguda Canigó. Aquesta actuació, que ha tingut un cost aproximat de 25.000 euros, s'ha fet amb recursos propis de l'empresa.

Aquest divendres matí han presentat els detalls de l'obra l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, la tinent d'alcalde d'Urbanisme, Meritxell Roigé, i el gerent d'Aigües de Tortosa, Honorio Royo. L'alcalde ha recordat les obres d'ampliació de la capacitat del barranc de la Llet que l'Ajuntament va fer en aquest mateix àmbit, i ha avançat que en els propers mesos es farà també una actuació de millora al barranc de Sant Llàtzer i una nova fase en les obres per resoldre els problemes d'inundabilitat a la plaça Unió./ Vídeo Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta