23 d’octubre del 2015

Alfons Montserrat proposa alliberar l’AP-7 i un tercer carril, en lloc de l’autovia

 

TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde d’Alcanar, el republicà Alfons Montserrat, ha donat suport aquest divendres a les reivindicacions de les entitats veïnals de les Terres de l’Ebre i el Baix Maestrat que reclamen la gratuïtat de l’AP-7 per acabar amb la sinistralitat de l’N-340. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Montserrat també ha afirmat que les mesures anunciades pel Ministeri de Foment són insuficients, i ha advertit que la construcció de les onze rotondes convertirà l’N-340 en una carretera poc funcional. Segons l’alcalde canareu, aquest tipus de carreteres no han de tenir rotondes si no és de manera provisional o per resoldre punts negres. És el cas de la cruïlla d’accés a les Cases d’Alcanar, on fa temps que està prevista la construcció d’una rotonda. Per tant, ha rebutjat que Foment vulga construir rotondes amb un efecte dissuasiu sobre el trànsit.

D’altra banda, Montserrat ha posat sobre la taula la necessitat o no de construir el tram pendent de l’autovia A-7 entre la Jana i l’Hospitalet de l’Infant, si finalment no ha de ser renovada la concessió de l’autopista. En aquest sentit, l’alcalde d’Alcanar ha suggerit la construcció d’un tercer carril de l’AP-7, si finalment s’aconsegueix que l’autopista puga ser una infraestructura pública i gratuïta. Segons Montserrat, això suposarà menys impacte ambiental i també menys despesa per part de les administracions públiques.

Finalment, l’alcalde d’Alcanar ha rebutjat les crítiques de Ferran Bel al front d’alcaldes d’ERC per l’N-340, i ha negat que la intenció del republicans siga aïllar la Generalitat. Montserrat ha evitat polemitzar amb l’alcalde de Tortosa, però ha recordat que el govern català deu tenir portaveus per aclarir aquest possible conflicte amb els alcaldes d’Esquerra, pel fet d’haver-se reunit dimarts amb el Subdelegat del Govern a Tarragona.

'Normalitat' a l'Ajuntament 

D'altra banda, Montserrat ha fet aquest divendres, una valoració positiva dels primers mesos del mandat, després que Esquerra aconseguís majoria absoluta a les eleccions municipals del maig. Segons Montserrat, l’Ajuntament ha començat a recuperar la normalitat després de l’arxivament del cas Carraus, amb la contractació de nous funcionaris municipals i amb l’aprovació del pressupost municipal del 2015, gràcies a la col·laboració de la Diputació de Tarragona. En aquest sentit, l’alcalde ha destacat que això ha permès recuperar projectes que estaven pendents, com ara la reforma del mercat municipal o la rehabilitació de l’antic convent dels Josepets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta