1 d’octubre del 2015

CiU defensa la viabilitat de la nova residència d’avis d’Amposta



AMPOSTA (Montsià).- El grup municipal de Convergència a l'Ajuntament d'Amposta ha defensat aquest dijous “la bona situació econòmica del consistori”. La portaveu convergent i exregidora d’Hisenda, Isabel Ferré, ha remarcat que així ho demostra el fet que les modificacions de crèdit realitzades per l’equip de govern d’Esquerra Amposta durant els primers 100 dies de govern han estat per “qüestions superficials”. Així les coses, Ferré ha demanat a Esquerra Amposta que governin i deixin de culpar a l’anterior equip de govern d’allò que no poden fer tot remarcant que “l’herència és bona i han de conservar-la". Convergència també ha volgut posar sobre la taula el treball realitzat per la residència d'avis tot reiterant que la seva obertura és viable.

 Sobre l'edifici de l'antic col·legi de les Monges, la portaveu de CiU ha reiterat que la seva compra no està entre les seves prioritats. De fet, Ferré ha dit que aposten per utilitzar l’edifici de l’antiga residència d’avis per ubicar-hi els serveis que siguin necessaris i evitar “inversions milionàries innecessàries”. Ferré també ha demanat a l’equip de govern que es contestin les dues instàncies que fa quasi tres mesos es van presentar respecte la situació del CETECOM i les retribucions dels càrrecs electes. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta