6 d’octubre del 2015

Convergència, ICV i PSC consensuen les esmenes pel tram ebrenc de l'A7 al Senat



TORTOSA (Baix Ebre).- CDC, ICV i PSC, mitjançant els grups parlamentaris català al Senat de CiU i de l'Entesa pel Progrés de Catalunya, han acordat presentar les mateixes esmenes als pressupostos general de l'Estat per al 2016, en el seu tràmit a la cambra alta, per reclamar que es destine una partida a l'autovia A7. Les esmenes demanes que es consignen 500.000 euros al tram entre la Jana i el Perelló, i 500.000 euros més entre el Perelló i l'Hospitalet de l'Infant.

De fet, els tres partits demanen que durant el 2016 es puga adjudicar i iniciar la redacció del projecte que ha de completar una infraestructura bàsica del corredor viari mediterrani, fonamental per a les comunicacions de les Terres de l'Ebre, i que ajudarà a articular molt millor el conjunt de la regió. Amb aquesta actuació, es donaria solució també a la problemàtica que pateix l'N-340, de col·lapse i sinistralitat elevada. / Imatge Territori

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta