23 d’octubre del 2015

El PSC reactiva la campanya 'Xeic! Pos com tenen Tortosa' per denunciar l’estat de la via pública



TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal del PSC de Tortosa ha decidit reactivar la campanya ciutadana per denunciar l’estat de la via pública i reclamar la seva millora. Es tracta de la segona edició de la campanya “Xeic! Pos com tenen Tortosa!”, que ara es posa en marxa com “Xeic! Pos com continuen tenint Tortosa!”. El portaveu del PSC, Enric Roig, ha explicat que han decidit tornar a posar en marxa la campanya que ja van realitzar al 2013 per la gran quantitat de queixes de ciutadans que han rebut sobre la deixadesa de la ciutat. Roig afirma que fa dos anys van rebre fins a 310 fotografies de denuncia, i que el govern municipal de CiU hi va fer “cas omís” i no ha posat en marxa cap pla de manteniment de la via pública mentre la ciutat continua en un estat “deplorable i bruta”.

Roig ha anat més enllà i ha denunciat certs “amiguismes” per part del govern municipal a l’hora d’actuar en un lloc o un altre de la via pública. Els socialistes han reactivat la pàgina web xeictortosa.webnode.es, també han actualitzat la pàgina de Facebook i es podran fer arribar les denúncies per Twitter i Instagram. D’altra banda, han publicat un vídeo a Youtube on es mostra l’estat actual de Tortosa. Roig ha avançat que també es recolliran signatures de tots aquells ciutadans que creguin que la ciutat està bruta en format paper però també a través de la plataforma Change.org, per tal de presentar-les a l’equip de govern. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta