2 d’octubre del 2015

Imma Juan (CDC) i Albert Salvadó (ERC) confien en un acord amb la CUP



TORTOSA (Baix Ebre).- Els presidents d’Esquerra i Convergència a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó i Imma Juan, s’han referit aquest divendres a les negociacions obertes entre Junts pel Sí i la CUP per garantir la investidura d’Artur Mas com a president. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, la presidenta de Convergència a l’Ebre s’ha mostrat més que optimista, quant a la possibilitat que la CUP accepti finalment la investidura de Mas com a president. Juan ha dit que la negociació hauria d’arribar a bon port, si no es vol fer naufragar el procés. De fet, la dirigent convergent ha afirmat el veto de la CUP a la figura de Mas és “contradictori”, i que ara cal “sumar, i no restar”.

Juan ha insistit que Mas té la “justícia moral” per seguir presidint la Generalitat, i ha assenyalat que la CUP no hauria de voler prescindir de la persona que ha portat el procés català tan lluny. A banda, Juan ha descartat la proposta de “presidència coral” que ha llançat la CUP, i també ha dit veu molt improbable que aquesta formació vulga entrar al govern.

Per la seua banda, Salvadó ha dit que els partits no haurien d’enrocar-se en la figura de qui ha de ser el president, i que l’important és garantir una majoria parlamentària per tirar endavant el full de ruta. Segons el dirigent republicà, hi ha altres qüestions més importants que Junts pel Sí i la CUP també estan analitzant. De fet, ha afirmat que confia que els dos grups parlamentaris sabran treballar els “espais d’acord” necessaris per aconseguir la majoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta