1 d’octubre del 2015

La CUP demanarà al ple de Tortosa que es retire el projecte per construir l’autovia A7 a l'Ebre




 TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tortosa ha avançat aquest dijous que es desmarcarà de la moció que els alcaldes afectats pel pas de la N-340 van consensuar aquesta setmana i que ara es porta a aprovació dels plenaris dels diferents municipis. De fet, el portaveu de la CUP a Tortosa, Xavier Rodríguez, ha explicat que el grup votarà en contra de la moció dels alcaldes i que presentaran una moció pròpia en què demanen la gratuïtat de l’autopista AP-7 des de Torreblanca fins a l’Hospitalet de l’Infant i també que es retiri el projecte per a la construcció del tram ebrenc de l’autovia A7. Rodríguez ha explicat que des de la CUP consideren que l’autopista no està saturada i que per “sentit comú” i “evitar més despesa pública” amb la construcció d’una infraestructura que “trinxarà” el territori demanaran que no es faci l’autovia.

D’altra banda, Rodríguez ha demanat a l’alcalde, regidors, càrrecs de confiança i altres membres dels consells d’administració de les empreses municipals que retornin la targeta que els va facilitar l’Ajuntament a l’inici del mandat per poder aparcar en alguna de les tretze places de zona blava que hi ha a la plaça de l’Ajuntament. Rodríguez ha afirmat que es tracta d’un “privilegi innecessari” i ha proposat que els 1.500 euros que paga el consistori per disposar d’aquestes places es destinin a fins socials.

D’altra banda, Rodríguez ha volgut informar, seguint els principis de transparència i codi ètic de la CUP, que s’ha reduït a la meitat la seva jornada laboral a l’institut Cristòfol Despuig per tal de poder desenvolupar la tasca de regidor. Rodríguez ha explicat que en prendre aquesta decisió deixarà d’ingressar més de 5.000 euros anuals, un fet que ha volgut donar a conèixer per mostrar, ha dit, que forma part de la CUP, per motius ideològics i no per qüestions materials o econòmiques. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta