1 d’octubre del 2015

La PDE creu que el nou Pla Hidrològic tirarà endavant, tot i el calendari electoral



TORTOSA (Baix Ebre).- La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) ha criticat que el Consejo Nacional del Agua aprovés aquest dimecres a Madrid, de manera conjunta, una desena de plans hidrològics de conca, entre els quals la revisió del Plan Hidrològic de l’Ebre. L’aprovació de la nova planificació hidrològica va tirar endavant amb el vot contrari de la Generalitat de Catalunya i dels governs del País Valencià i Navarra, a més del vot particular que també ha anunciat el govern del País Basc. També les entitats ecologistes, aliades amb la PDE, van votar-hi en contra.

Un dels portaveu de la Plataforma en Defensa de l’Ebre, Joan Antoni Panisello, ha dit en una entrevista a Canal 21 Ebre que ara el nou pla hidrològic passarà pel Consell d’Estat, abans d’arribar al Consell de Ministres. Segons ha afegit, l’aprovació definitiva hauria de fer-se abans de final d’any, perquè el govern de l’Estat puga enviar tota la documentació a la Unió Europea al març del 2016. Així, Panisello ha assenyalat que el calendari coincideix amb la imminent convocatòria d’eleccions estatals, però que tot i així el Pla Hidrològic tirarà endavant. En aquest sentit, el portaveu de la PDE ha cridat ajuntaments, consells comarcals i Generalitat a fer més pressió i denunciar davant de Brussel·les la nova planificació, que suposarà “la desaparició del Delta”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta