8 d’octubre del 2015

La reivindicació de l’autovia A7 trenca la unitat d'acció de les federacions de veïns de Tortosa i Amposta sobre l'N-340



TORTOSA (Baix Ebre).- Els veïns de Tortosa i Amposta han decidit emprendre camins diferents en la seva estratègia per acabar amb l’alta sinistralitat a la carretera N-340 a les Terres de l’Ebre. Fins ara, les Federacions de Veïns de Tortosa i Amposta han treballat plegats per reivindicar la gratuïtat de l’autopista AP-7 amb, entre d’altres, la convocatòria de talls a la N-340 cada dijous a la tarda amb la finalitat d’aconseguir l’alliberament dels peatges. Ara, però, i després que s’hagin fet palès les discrepàncies respecte la construcció o no de l’autovia A7, han decidit separar els seus camins.

El president de la Federació de Veïns de Tortosa, Josep Baubí, considera que cal fer un front comú al territori per reivindicar la construcció de l’autovia, més enllà que s’alliberin els peatges. En aquest sentit, Baubí ha avançat que la Federació de Veïns de Tortosa iniciarà una nova línia de treball amb la voluntat d’aglutinar institucions i organismes del territori en defensa de la construcció de l’A7. Baubí ha deixat clar que la relació amb la Federació de Veïns d’Amposta continua sent bona i que malgrat aquest “desencontre” no trenquen relacions per treballar en altres qüestions en benefici del territori.

Per la seva part, la Federació de Veïns d’Amposta manté la convocatòria de talls simultanis de protesta a la N-340 per aquest dijous 8 d’octubre a les 18:00 hores de la tarda, a l’alçada a Les Cases d’Alcanar i l’Ametlla de Mar. La Federació de Veïns d’Amposta insisteix a reclamar la gratuïtat de l’AP-7 com a mesura “immediata” per acabar amb la sinistralitat a la N-340. El seu president, Llorenç Navarro, ha remarcat que no volen ser influenciats per cap decisió política. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta