9 de novembre del 2015

Confirmats Joan Bertomeu com a número 2 del PP i la tortosina Rosa Cid com a número 4 d'Unió per al 20-D


TORTOSA (Baix Ebre).- L’actual diputat del PP per Tarragona, el deltebrenc Joan Bertomeu, tornarà a ser el número 2 del Partit Popular a la demarcació, en les eleccions del 20 de desembre. Serà la tercera vegada que Bertomeu opta a un escó al Congrés dels Diputats, perquè el també regidor de Deltebre ja va ser diputat en el període 2000-2004, així com durant aquesta última legislatura. Aquesta vegada, Bertomeu farà tàndem amb Jordi Roca, diputat al Parlament, que serà el cap de llista del PP per Tarragona, tot i que fins fa poc es creia que l'encarregat de substituir Alejandro Fernández al Congrés seria el també tarragoní Rafael Luna. La número 5 de la candidatura del PP per Tarragona és Maria Borràs, regidora de Corbera d'Ebre.

Per la seua banda, l’exregidora tortosina Rosa Cid serà la número 4 en la llista d’Unió Democràtica, que a Tarragona liderarà Martí Barberà. El també tortosí Toni Polo serà el candidat ebrenc al Senat.

Mentrestant, L’alcalde de Tortosa i senador, Ferran Bel, es perfila com a candidat de CDC. Aquests dies s’estan reunint les diferents assemblees comarcals del partit per escollir els precandidats al Congrés i el Senat. La direcció elaborarà després una proposta de llistes que s’haurà de votar en el consell nacional que no tindrà lloc fins el proper 14 de novembre ja que abans cal incorporar membres de Demòcrates de Catalunya -escindits d'Unió-, de Reagrupament i independents, amb l'objectiu de fer una llista transversal.

Per la seua banda, Esquerra ha proposat la canareva Carme Navarro com a candidata al Congrés, mentre que el gandesà Miquel Aubà serà el candidat dels republicans ebrencs per al Senat. El PSC és l'altre partit del territori que també ha anunciat els seus candidats: el doverenc Víctor Alcoverro per al Congrés dels Diputats i el tortosí Joan Sabaté un altre cop per al Senat. / Imatge PP Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta