18 de novembre del 2015

Els veïns de l'N-340 insten els polítics de l'Ebre a mullar-se per la gratuïtat total de l’AP-7



AMPOSTA (Montsià).- El copresident de la Federació d’Associacions de Veïns d’Amposta, Llorenç Navarro, ha refermat aquest dimecres que la lluita de les entitats veïnals i de transportistes és per aconseguir la gratuïtat urgent de l’autopista AP-7 “per a tots”, com a solució a la sinistralitat de la carretera N-340. En aquest sentit, Navarro ha reiterat el seu rebuig a les bonificacions proposades per la Generalitat i per Foment, perquè els camions siguen desviats des de l’N-340 cap a l’AP-7. Així, ha assenyalat que aquestes mesures busquen seguir beneficiant la concessionària de l’autopista, i que criminalitzen els transportistes obligant-los a pagar. Durant una entrevista telefònica a Canal 21 Ebre, Navarro ha demanat als polítics del territori que diguen clarament si estan al costat del territori o si busquen fer un tracte de favor a l’empresa concessionària.


A més, també ha recordat que les rotondes que Foment ha començat a construir alentiran el trànsit a l’N-340, que és una carretera d’evacuació en cas d’accident nuclear. Navarro ha fet aquestes declaracions hores abans del tall de carretera que s'ha convocat aquest dimecres al migdia a les Cases d'Alcanar, i en què s'ha previst la celebració d'una paella popular reivindicativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta