9 de novembre del 2015

Els veïns de l’N-340 sol·liciten informació sobre la licitació de les obres de les rotondes



AMPOSTA (Montsià).- Membres de l’ofensiva veïnal de l’N-340 sol·licitaran aquest dilluns informació a la Demarcació de Carreteres a Tarragona sobre la construcció de les rotondes. “Suposem que deu estar en regla”, ha apuntat el president de la Federació d’Associacions de Veïns d’Amposta, Llorenç Navarro, que diu que no entenen “que no s’hagi publicat” informació quan “se suposa que ha d’haver-hi un temps de concurs”. Navarro ha explicat que aquest dilluns es desplaçaran a Tarragona perquè “ens donin la possibilitat de veure el projecte: quina empresa s’ho ha adjudicat, a quin preu, quines empreses han entrat a concurs”. “Si tenim dubtes, presentarem una denúncia”, ha afirmat el president de l’entitat ampostina, que veu en les obres de les rotondes una mesura electoralista.

“Volem pensar que tot és correcte però la falta d’informació és mala companya quan falta poc temps per a les eleccions”, ha assegurat Navarro, que ha dit que als documents enviats fins ara per Foment no es parlava de la rotonda entre el Perelló i Rasquera. Pels veïns de l’N-340, la construcció de les obres significa “tallar la circulació” per a què “sobretot no hi hagi cap accident”. “La sortida que han pres de començar les obres la veiem de campanya electoral”, ha assegurat Navarro, que considera que l’únic que aconseguiran amb les rotondes és “posar més traves a una circulació que ja està sobrecarregada”. A més d’alentir el trànsit, considera que el nou projecte suma també un plus de perillositat per als camions, “que quan han de girar a unes rotondes innecessàries tenen perill de bolcar”.

El president de la Federació d’Associacions de Veïns d’Amposta ha explicat que, un cop tinguin la informació sobre la licitació de les rotondes, decidiran si posen una denúncia. “Veurem si compleix tota la normativa, perquè nosaltres no hem tingut temps ni de fer al·legacions”, ha afirmat. “Veiem que això és malversar els diners públics”, ha dit Navarro, que ha reivindicat “autopista gratuïta” per “donar seguretat a la gent”. L’ofensiva veïnal té clar que les seves mesures són “lluitar perquè no es facin les rotondes abans que l’autopista no sigui gratuïta”. Amb el projecte que hi ha fins ara, “no estem conformes, ni els veïns ni tot el territori”.

Foment té previst construir una desena de glorietes consecutives a la N-340. Les obres de la primera rotonda comencen dilluns al punt quilomètric 1.106, just a l’encreuament amb la carretera TV-3022 que enllaça el Perelló (Baix Ebre) amb Rasquera, a la Ribera d’Ebre. La següent que està prevista de fer està ubicada al límit dels termes municipals del Perelló i l’Ametlla de Mar.

Dimecres al migdia, els alcaldes de la N-340 i la Generalitat es reuniran a Madrid amb el ministeri de Foment per concretar els detalls sobre el projecte i altres possibles solucions, com les bonificacions per desviar el trànsit a l’AP-7. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta