20 de novembre del 2015

Gómez aposta per construir el nou hospital de Terres de l’Ebre, tot i el pla de mobilitat del Verge de la Cinta




TORTOSA (Baix Ebre).- Albert Gómez ha desenterrat aquest divendres el projecte del nou hospital de les Terres de l’Ebre, que havia de construir-se entre Tortosa i Roquetes, al pla parcial de la Farinera. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el director territorial de Salut ha explicat que la Generalitat està treballant en la redacció d’un pla de mobilitat per millorar els accessos a l’actual Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Però ha deixat clar que la seua aposta personal és la recuperació del projecte del nou hospital de referència per al territori, amb més tecnologia i amb una millor ubicació. Gómez ha assenyalat que la muntanya on hi ha l’hospital Verge de la Cinta és una limitació, i que la presència de muralles és un altre condicionant important. De fet, el director de Salut ha fet una comparació entre la situació de l’hospital i la necessitat de fer gratuïta l’autopista AP-7 mentre no estiga feta l’autovia A-7. És a dir, resoldre ara els problemes d’accés però sense oblidar que el territori necessita un altre hospital.

Segons Gómez, "qui oblidés la construcció del nou hospital no estaria defensant les Terres de l’Ebre". De fet, sobre el fet que el govern de CiU l’havia deixat al calaix, el director de Salut ha argumentat que els problemes pressupostaris de la Generalitat van frenar la construcció del nou hospital, i ha volgut culpar el govern espanyol de la situació.

Tot i així, Gómez ha deixat clar que el pla de mobilitat per millorar l’accés al Verge de la Cinta tirarà endavant, i que és un tema que s’està liderant directament des de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre. D’altra banda, el director de Salut també ha confirmat l’inici de les obres del nou CAP de Roquetes, després d’un retard a causa de problemes tècnics. Segons Gómez, la construcció avançarà molt durant el 2016, i amb el nou CAP d’Amposta serà una de les actuacions més importants de Salut al territori.

Gómez també ha dit que Salut estudiarà si és possible reobrir el CAP de Móra la Nova a les nits, tal i com reclamen els veïns i l’Ajuntament de la població.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta