26 de novembre del 2015

Jarque (En Comú Podem) aposta per la gratuïtat de l’AP-7 i qüestiona la construcció de l'autovia



TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat ebrenc de la coalició En Comú Podem, David Jarque, ha volgut remarcar aquest dijous la importància de la campanya per a les eleccions del 20 de desembre. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el també president d’Iniciativa a Tortosa ha reconegut que hi ha hagut un fort estira i arronsa amb les altres forces d’esquerres que formen part d’En Comú Podem, per garantir la presència d’ebrencs en els primers llocs de la candidatura per Tarragona, i per tant poder participar en els canvis polítics que necessita l’Estat. Segons Jarque, que finalment ocuparà el tercer lloc de la llista pel Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, les eleccions del 20-D són potser més importants que les catalanes del 27 de setembre. El candidat d’En Comú Podem ha recordat que el Parlament està paralitzat i que la situació de Catalunya només es pot resoldre amb una negociació amb el futur govern de l’Estat. També amb la celebració d’un referèndum, que finalment Podemos ha inclòs al seu programa electoral.

A banda, Jarque ha explicat que en els propers dies s’aprovarà el programa específic d’En Comú Podem per al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Tot i així, ha avançat algunes idees marc: el tancament progressiu de les centrals nuclears, el rebuig al nou Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre, l’oposició a la indemnització milionària pel projecte Castor, o la millora de les infraestructures viàries i ferroviàries. Quant a la situació a l’N-340, Jarque ha deixat clar que la solució immediata és la gratuïtat de l’autopista AP-7, i ha posat en dubte la construcció de l’autovia A-7.

Finalment, Jarque també ha valorat el fet que l’alcalde de Tortosa siga el número 1 de Democràcia i Llibertat per Tarragona, quan Ferran Bel havia criticat la falta de dedicació de l’anterior alcalde per haver marxat al Senat. Així, ha recordat que Bel ja és senador, i que si surt com a diputat al Congrés encara tindrà més feina a Madrid. En qualsevol cas, el president local d’Iniciativa ha sentenciat que això no serà molt beneficiós per a Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta