5 de novembre del 2015

La CUP lamenta que Tortosa destine 400.000 euros a la reforma del pont de l’Estat



TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu de la CUP-AE, Xavier Rodríguez, ha lamentat aquest dijous que el ple de l’Ajuntament de Tortosa d’aquest passat dilluns aprovés una modificació pressupostària per destinar 300.000 euros al projecte de reforma del pont de l’Estat. Una quantia que s’incrementa a prop de 400.000 euros si es tenen en compte altres partides aprovades anteriorment per part de de l’Ajuntament de Tortosa per aquest projecte i a la qual cal sumar els 900.000 euros de la subvenció de la Diputació de Tarragona. Per Rodríguez la reforma del pont de l’Estat no és una inversió prioritària ja que considera que abans cal pal·liar la situació d’emergència socials dels ciutadans o fer una aposta estratègica per treure Tortosa d’una situació d’estancament econòmic.

Rodríguez també ha demanat fer un esforç de transparència a l’Ajuntament de Tortosa i en concret, al consell d’administració de Tortosa Esports. El portaveu de la CUP-AE va explicar que el pressupost de Tortosa Esports supera el milió d’euros i que d’aquests més de 700.000 euros provenen de l’Ajuntament, però que en canvi la documentació que se’ls facilita com a membres del consell no detalla la seva procedència ni els permet comprovar si es fa una inversió correcta. D’altra banda de la CUP-AE ha valorat positivament que el ple aprovés les dues mocions que va presentar el grup municipal per una modificació del Reglament Orgànic Municipal que incideixi en l’increment de la participació ciutadana, i també per declarar Tortosa ciutat lliure d'espectacles amb animals. Un aspecte que asseguren és un “gran avanç social” i sobre el qual continuaran treballant.

La CUP-AE també ha donat a conèixer que obrirà al públic el seu despatx a l’Ajuntament el dimecres i dijous de 11 a 13 hores i també les tardes de dijous de 17 a 19:30 hores. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta