20 de novembre del 2015

Les entitats veïnals promouran una gran manifestació a l'Ebre per reclamar l'AP-7 gratuïta


LES CASES D'ALCANAR (Montsià).- Ja són nou setmanes de talls de trànsit ininterromput a l'N-340 ebrenca, deu a les Cases d'Alcanar tenint en compte el tall extraordinari amb dinar popular d'aquest dimecres. La petició segueix sent única i inamovible: la gratuïtat de l'autopista AP-7 per descongestionar l'N-340. L'ofensiva veïnal ha aixecat la veu contra els seus alcaldes i els ha criticat per haver deixat de donar suport als talls de carretera tot i haver estat els primers en "posar-se darrera la pancarta" en la primera manifestació a Camarles (Baix Ebre), el passat 12 de setembre. Els animen a deixar clara la seva proposta per solucionar el col·lapse de la via, abans del 20-D, adherint-se al manifest proposat pel moviment veïnal. Mentrestant les entitats i associacions que promouen les protestes han convocat una reunió la setmana que ve per començar a organitzar una gran manifestació a les Terres de l'Ebre.

La reunió dels principals representants de les entitats veïnals i altres organitzacions es farà el dissabte 28 de novembre a Amposta. D'aquesta reunió en pot sortir la convocatòria d'una gran manifestació, que es faria un cap de setmana en algun punt de les Terres de l'Ebre, molt probablement a l'Ampolla. Aquesta és una petició que es ve fent repetidament en les petites assemblees amb els veïns que es fan a peu de carretera amb els veïns que participen en els talls setmanals de l'N-340.

Mentrestant es van llençant noves idees i proposant noves iniciatives, com podria ser una recollida de firmes que tingui sobretot la voluntat de despertar consciències entre els veïns ebrencs o la recerca del suport de personalitats del territori a la causa com poden ser cantants o esportistes de renom./ ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta