17 de novembre del 2015

Poblet visita les actuacions realitzades per la Diputació a la Terra Alta


CORBERA D'EBRE (Terra Alta).- El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha visitat aquest dimarts diversos pobles de la Terra Alta per conèixer de primera mà algunes de les actuacions que l’ens supramunicipal hi ha realitzat. La seva primera parada ha estat a Corbera d’Ebre. Poblet ha visitat l’església del Poble Vell i el nou enrajolat que s’hi ha posat finançat per la Diputació de Tarragona. Poblet ha afirmat que la millora de l’enrajolat era un dels propòsits que s’havia proposat l’ens per tal que l’edifici disposi d’unes condicions òptimes per a la seva utilització. En aquest punt, Poblet ha reivindicat la importància de recuperar la memòria històrica i posar en valor el patrimoni.

Poblet també ha visitat el nou centre de dia de Corbera d’Ebre finançat amb aportació del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona, un centre que vol equiparar els serveis de que disposa la gent gran sigui quin sigui el municipi on resideixen. En aquest punt, el president de la Diputació també ha volgut posar en valor els actius turístics però també agroalimentaris que té la Terra Alta, cosa que assegura que permet registrar “poc atur” a la comarca. Poblet també s’ha reunit amb la corporació municipal d’Arnes, i ha visitat les escoles velles i el centre de dia d’Horta de Sant Joan i, finalment, el centre cultural i recreatiu Sant Isidre de Batea./ Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta