10 de novembre del 2015

Rosabel Recio renuncia a l'acta i deixa el govern d'Amposta per motius de salut




AMPOSTA (Montsià).- La fins ara regidora de Sanitat, Serveis Socials i Participació Ciutadana, Rosabel Recio, i número quatre de la llista d'Esquerra d'Amposta (EA), ha decidit deixar l'acta de regidora "per motius de salut relacionats amb el cor". Segons ha explicat Recio, fins ara portaveu del grup municipal d'EA i militant d'Iniciativa per Catalunya els Verds, fa unes setmanes "vaig tenir uns problemes importants de salut pels quals vaig haver d'agafar la baixa, incorporant-me després per tornar desenvolupar les meves tasques públiques". "Veient que m'és difícil compaginar la meva vida laboral i familiar, amb les tasques de l'Ajuntament, i per donar prioritat al meu estat de salut per poder millorar, he decidit realitzar formalment la meva renúncia, per facilitar la gestió de l'àrea de Sanitat, Serveis Socials i Participació Ciutadana". Recio, que ha presentat el document aquest dimarts al matí, ha agraït el suport que li va demostrar la ciutadana a les passades eleccions municipals.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha agraït la tasca de Recio i la seva responsabilitat en vers el seu compromís amb el projecte "renunciant a l'acta de regidora quan ha vist que per motius de salut no podria respondre a la funció pública tal com voldria". Tomàs també ha avançat que l'equip de govern treballarà per presentar la nova distribució de carteres al més aviat possible.

La nova regidora d'equip de govern serà Júlia Barberà, número 12 de la llista d'Esquerra d'Amposta a les municipals del maig, que ja va ser regidora d'ERC en l'anterior mandat municipal. Amb tota probabilitat, Barberà prendrà possessió de la seva acta de regidora en un termini màxim d'un mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta