17 de desembre del 2015

Bertomeu (PP) nega transvasaments de l'Ebre i promet bonificacions a l’AP-7 després del 20-D



TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat ebrenc del PP al Congrés dels Diputats, Joan Bertomeu, ha negat aquest dijous que el govern de Mariano Rajoy tinga previst fer transvasaments de l’Ebre en el futur Plan Hidrológico Nacional (PHN). Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Bertomeu ha reiterat que ara s’aprovarà per part del Consell de Ministres un pla hidrològic amb un cabal ecològic que és sis metres cúbics per segon més alt que l’actual, i que es podrà revisar d’aquí a quatre anys. El candidat del PP ha recordat que un PHN sempre és necessari, però ha assegurat que l’actual executiu no té cap intenció de fer transvasaments de l’Ebre.

D’altra banda, Bertomeu ha afirmat que l’autovia A-7 continuarà, com a mínim, fins al Perelló, i que la intenció del govern del PP és acabar també el tram entre el Perelló i Sant Rafel del Riu. Amb tot, també ha apuntat que una altra opció seria connectar l’A-7 amb l’autopista en aquest mateix tram, ja que l’AP-7 seria gratuïta a partir del 2019. El candidat del PP també ha assegurat que durant el període comprès entre les eleccions del 20 de desembre i la formació del nou govern entraran en vigor les bonificacions per als camions que deixin de circular per l’N-340 i s’incorporin a l’autopista AP-7.

En la mateixa entrevista, Bertomeu ha advertit que Espanya necessita un govern fort i estable per garantir la recuperació econòmica. El candidat del PP ha dit que la força més votada diumenge és la que hauria de governar, ja que una coalició entre dos o tres partits comportaria una situació de desgovern com el que ara està patint Catalunya.

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta